Ding Congcong について
Department of Cardiovascular Medicine, The Second Affiliated Hospital of Nanchang University, Nanchang of Jiangxi, China について
Bi Chonglei について
People’s Hospital of Rongcheng, Shandong Province, China について
Lin Tengfei について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, China について
Hu Lihua について
Department of Cardiovascular Medicine, The Second Affiliated Hospital of Nanchang University, Nanchang of Jiangxi, China について
Huang Xiao について
Department of Cardiovascular Medicine, The Second Affiliated Hospital of Nanchang University, Nanchang of Jiangxi, China について
Liu Lishun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, China について
Liu Chengzhang について
Shenzhen Evergreen Medical Institute, Shenzhen, China について
Song Yun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, China について
Song Yun について
Institute of Biomedicine, Anhui Medical University, Hefei, China について
Tang Genfu について
Institute of Biomedicine, Anhui Medical University, Hefei, China について
Wang Binyan について
Shenzhen Evergreen Medical Institute, Shenzhen, China について
Wang Binyan について
Institute of Biomedicine, Anhui Medical University, Hefei, China について
Qin Xianhui について
Institute of Biomedicine, Anhui Medical University, Hefei, China について
Qin Xianhui について
Division of Nephrology, National Clinical Research Center for Kidney Disease, State Key Laboratory for Organ Failure Research, Guangdong Provincial Institute of Nephrology, Nanfang Hospital, Southern Medical University, Guangzhou, China について
Yang Ying について
Department of Cardiology, Peking University First Hospital, Beijing, China について
Zhang Yan について
Department of Cardiology, Peking University First Hospital, Beijing, China について
Li Jianping について
Department of Cardiology, Peking University First Hospital, Beijing, China について
Li Ping について
Department of Cardiovascular Medicine, The Second Affiliated Hospital of Nanchang University, Nanchang of Jiangxi, China について
Bao Huihui について
Department of Cardiovascular Medicine, The Second Affiliated Hospital of Nanchang University, Nanchang of Jiangxi, China について
Wang Xiaobin について
Department of Population, Family and Reproductive Health, Johns Hopkins University Bloomberg School of Public Health, Baltimore, MD, USA について
Xu Xiping について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, China について
Xu Xiping について
Division of Nephrology, National Clinical Research Center for Kidney Disease, State Key Laboratory for Organ Failure Research, Guangdong Provincial Institute of Nephrology, Nanfang Hospital, Southern Medical University, Guangzhou, China について
Huo Yong について
Department of Cardiology, Peking University First Hospital, Beijing, China について
Cheng Xiaoshu について
Department of Cardiovascular Medicine, The Second Affiliated Hospital of Nanchang University, Nanchang of Jiangxi, China について
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases について
相互作用 について
超音波 について
血清 について
高血圧症 について
ノンパラメトリック法 について
成人 について
平滑化 について
循環系 について
脳卒中 について
ロバスト性 について
アテローム性動脈硬化症 について
LDLコレステロール について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
窒素複素環化合物 について
芳香族アミン について
芳香族カルボン酸 について
脂肪族カルボン酸 について
ビタミンB群 について
カルボアミド について
ヒドロキシ化合物 について
アミノカルボン酸 について
第二アミン について
一次予防 について
頚動脈内膜中膜複合体厚 について
低密度リポ蛋白質コレステロール について
葉酸 について
頸動脈内膜中膜厚 について
高血圧 について
循環系の疾患 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
循環系の臨床医学一般 について
中国人 について
血圧 について
成人 について
血清 について
葉酸 について
低密度リポ蛋白質コレステロール について
頸動脈内膜中膜厚 について
改変 について