Rodrigues Marques Ferreira Italo Henrique について
Laboratory of Microbial Processes in Foods, Department of Food Engineering, Center for Technology, Federal University of Paraiba, Campus I, 58051-900, Brazil について
de Souza Pedrosa Geany Targino について
Laboratory of Microbial Processes in Foods, Department of Food Engineering, Center for Technology, Federal University of Paraiba, Campus I, 58051-900, Brazil について
Jung Jiin について
Department of Food Science and Technology, University of California, Davis One Shields Avenue, Davis, CA, 95616, USA について
Ferreira de Melo Adma Nadja について
Laboratory of Microbial Processes in Foods, Department of Food Engineering, Center for Technology, Federal University of Paraiba, Campus I, 58051-900, Brazil について
Campagnollo Fernanda Bovo について
Department of Basic Engineering, Uniararas - Fundacao Herminio Ometto, Araras, Sao Paulo, Brazil について
Schaffner Donald W. について
Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ, 08901, USA について
Magnani Marciane について
Laboratory of Microbial Processes in Foods, Department of Food Engineering, Center for Technology, Federal University of Paraiba, Campus I, 58051-900, Brazil について
LWT - Food Science and Technology について
相対湿度 について
コショウ について
サルモネラ属 について
最低気温 について
Salmonella enterica について
増殖速度 について
微生物モデリング について
Salmonella spp. について
最小加工野菜 について
貯蔵条件 について
野菜とその加工品 について
食品衛生一般 について
滅菌法 について
食品の汚染 について
相対湿度 について
関数 について
貯蔵 について
新鮮 について
トウガラシ について
Capsicum について
Salmonella について
モデル化 について