Hou Zhiliang について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, People’s Republic of China について
Sun Lei について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Wang Daming について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, People’s Republic of China について
Sun Wenjing について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, People’s Republic of China について
Sun Wenjing について
Jiangxi Provincial Engineering and Technology Center for Food Additives Bio-Production, Dexing, People’s Republic of China について
Cui Fengjie について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, People’s Republic of China について
Cui Fengjie について
Jiangxi Provincial Engineering and Technology Center for Food Additives Bio-Production, Dexing, People’s Republic of China について
Yu Silian について
Jiangxi Provincial Engineering and Technology Center for Food Additives Bio-Production, Dexing, People’s Republic of China について
3 Biotech について
最適化 について
エアレーション について
有機酸 について
Pseudomonas について
キトサン について
再利用 について
最適条件 について
固定化細胞 について
細胞密度 について
ヘキソース について
アルドース について
アルギン酸カルシウム について
Pseudomonas plecoglossicida について
固定化 について
休止細胞 について
エアリフトバイオリアクター について
Pseudomonas plecoglosicida について
2-ケト-D-グルコン酸(2KGA) について
固定化 について
アルギン酸カルシウム について
エアリフトバイオリアクタ について
微生物代謝産物の生産 について
固定化 について
Pseudomonas について
休止細胞 について
グルコース について
グルコン酸 について