Song Jianxin について
Department of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang 110866, China について
Song Jianxin について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/ Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Chen Qinqin について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/ Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Bi Jinfeng について
Department of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang 110866, China について
Bi Jinfeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/ Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Meng Xianjun について
Department of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang 110866, China について
Wu Xinye について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/ Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Qiao Yening について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/ Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Lyu Ying について
Department of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang 110866, China について
Lyu Ying について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/ Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Food Chemistry について
圧力損失 について
赤外線 について
揮発分 について
芳香成分 について
ヒートポンプ について
GC-MS分析 について
キャラクタリゼーション について
フラッシュ蒸発 について
アルカン について
脂肪族カルボン酸 について
脂肪酸 について
薬物 について
ナツメ について
ナツメ について
乾燥法 について
揮発性プロファイル について
GC-MS について
MOS e-nose について
フラッシュGC e-nose について
食品の分析 について
食品の化学・栄養価 について
中国 について
ナツメ について
揮発性 について
キャラクタリゼーション について
MOS について
フラッシュ について
GC について