Li Xianheng について
Department of Biopharmaceutics, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Li Xianheng について
Quality Supervision, Inspection and Testing Center for Cold Storage and Refrigeration Equipment, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, China について
Yue Heng について
Department of Biopharmaceutics, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Yue Heng について
Quality Supervision, Inspection and Testing Center for Cold Storage and Refrigeration Equipment, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, China について
Xu Shuangshuang について
Department of Biopharmaceutics, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Xu Shuangshuang について
Quality Supervision, Inspection and Testing Center for Cold Storage and Refrigeration Equipment, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, China について
Tian Junya について
Department of Biopharmaceutics, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Tian Junya について
Quality Supervision, Inspection and Testing Center for Cold Storage and Refrigeration Equipment, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, China について
Zhao Yong について
Department of Biopharmaceutics, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Zhao Yong について
Quality Supervision, Inspection and Testing Center for Cold Storage and Refrigeration Equipment, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, China について
Xu Jianfeng について
Department of Biopharmaceutics, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Xu Jianfeng について
Quality Supervision, Inspection and Testing Center for Cold Storage and Refrigeration Equipment, Ministry of Agriculture, Shanghai, 201306, China について
LWT - Food Science and Technology について
蒸留水 について
滅菌 について
シェルフライフ について
酵母 について
微生物 について
好気性菌 について
アントシアニン について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
抗酸化剤 について
電解水 について
野菜とその加工品 について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
貯蔵期間 について
ナス について
電解水 について