Huang Zhiguang について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Huang Zhiguang について
Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln, Christchurch 7647, New Zealand について
Huang Zhiguang について
Riddet Research Institute, Palmerston North 4442, New Zealand について
Brennan Charles について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Brennan Charles について
Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln, Christchurch 7647, New Zealand について
Brennan Charles について
Riddet Research Institute, Palmerston North 4442, New Zealand について
Zhao Hui について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Guan Wenqiang について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Mohan Maneesha S. について
Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln, Christchurch 7647, New Zealand について
Stipkovits Letitia について
Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln, Christchurch 7647, New Zealand について
Zheng Haotian について
Dairy Innovation Institute, Animal Science Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo 93407, CA, United States について
Liu Jianfu について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, Tianjin 300134, China について
Kulasiri Don について
Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln, Christchurch 7647, New Zealand について
Journal of Functional Foods について
乳製品 について
牛乳 について
クロマトグラフィー について
脂肪酸 について
トリグリセリド について
脂質 について
脂肪分解 について
消化 について
リン脂質 について
消化性 について
in vitro実験 について
反応速度定数 について
脂肪族アミン について
脂肪族アルコール について
第四アンモニウム について
アミノアルコール について
抗酸化活性 について
一次反応速度論 について
in vitroリン脂質消化 について
コリンりん脂質消化 について
脂肪酸放出 について
細胞取り込み について
抗酸化活性 について
原乳の品質と処理 について
牛乳 について
リン脂質 について
抗酸化活性 について
消化性 について
脂肪酸 について
コリン について
放出 について
動力学 について