Khan Muhammad Kashif Iqbal について
Department of Food Engineering, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Khan Muhammad Kashif Iqbal について
National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Maan Abid Aslam について
Department of Food Engineering, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Maan Abid Aslam について
National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Aadil Rana Muhammad について
National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Nazir Akmal について
Department of Food, Nutrition and Health, College of Food and Agriculture, United Arab Emirates University, Al Ain, UAE について
Butt Masood Sadiq について
National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Rashid Muhammad Imtiaz について
Center of Excellence in Environmental Studies, King Abdulaziz University, Jeddah, Kingdom of Saudi Arabia について
Afzal Muhammad Inam について
Department of Biosciences, COMSATS University Islamabad, Islamabad, Pakistan について
Food Science and Biotechnology について
拡散係数 について
最適化 について
マイクロ波 について
タマネギ について
ショウガ について
水分 について
回収率 について
熱風乾燥 について
抗酸化活性 について
乾燥時間 について
生物活性化合物 について
総フェノール について
モデル食品 について
メタノール抽出 について
マイクロ波乾燥 について
タマネギ について
ショウガ について
生物活性化合物 について
メタノール抽出 について
野菜とその加工品 について
食品の乾燥 について
生物活性化合物 について
ショウガ について
タマネギ について
マイクロ波 について
支援 について
モデリング について
動力学 について
研究 について