Bai Yeming について
Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Bai Yeming について
The University of Queensland, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, Brisbane, QLD, 4072, Australia について
Zhang Mengshan について
Northeast Normal University, School of Life Sciences, Changchun, 130024, China について
Chandra Atluri Sharat について
The University of Queensland, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, Brisbane, QLD, 4072, Australia について
Chen Jialin について
Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Gilbert Robert G. について
Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Gilbert Robert G. について
The University of Queensland, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, Brisbane, QLD, 4072, Australia について
Food Hydrocolloids について
分子構造 について
粉体 について
ネットワーク について
アミラーゼ について
カボチャ について
細胞壁 について
消化 について
澱粉 について
ヒト について
ペクチン について
消化性 について
品種 について
高速液体クロマトグラフィー について
サイズ排除クロマトグラフィー について
in vitro実験 について
食品の品質 について
澱粉 について
ペクチン について
消化性 について