Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China について
Chi Chengdeng について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China について
Xie Fengwei について
International Institute for Nanocomposites Manufacturing (IINM), WMG, University of Warwick, Coventry, CV4 7AL, United Kingdom について
Xie Fengwei について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld, 4072, Australia について
Li Xiaoxi について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China について
Liang Yi について
Guangdong Zhongqing Font Biochemical Science and Technology Co., Ltd., Maoming, Guangdong, 525427, China について
Chen Ling について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong, 510640, China について
Food Hydrocolloids について
二重螺旋 について
分子間相互作用 について
湿潤 について
澱粉 について
結晶度 について
錯体生成 について
消化性 について
加工熱処理 について
in vitro実験 について
顆粒 について
分子構造 について
フラクタル次元 について
消化 について
グアーガム について
グアルゴム について
米澱粉 について
グアルゴム について
支援 について
複合化 について
米澱粉 について
消化 について