Wang Di について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Lv Peifeng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Zhang Liang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Yang Shuqiao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Wei Yang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Mao Like について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Yuan Fang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, P. R. China について
Gao Yanxiang について
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Journal of Agricultural and Food Chemistry について
NMR【磁気共鳴】 について
紫外線 について
赤外線 について
陽子 について
乳濁液 について
生体高分子 について
共役 について
乳化剤 について
ラクトグロブリン について
スペクトル について
複合体 について
FTIR分光法 について
カロチノイド について
ラッカーゼ について
β-ラクトグロブリン について
β-カロテンエマルション について
β-ラクトグロブリン について
キトサン-フェルラ酸複合体 について
ラッカーゼ誘導 について
物理化学的安定性 について
食品の化学・栄養価 について
ビタミンA について
β-ラクトグロブリン について
フェルラ酸 について
キトサン について
安定化 について
β-カロチン について
乳濁液 について
物理 について
化学的安定性 について