Usui Masaru について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Maruko Aika について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Harada Michiko について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Kawabata Fumi について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Sudo Tsubasa について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Noto Sayo について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Sato Toyotaka について
Department of Microbiology, Sapporo Medical University School of Medicine, Sapporo, Japan について
Shinagawa Masaaki について
Division of Laboratory Medicine, Sapporo Medical University Hospital, Sapporo, Japan について
Takahashi Satoshi について
Division of Laboratory Medicine, Sapporo Medical University Hospital, Sapporo, Japan について
Takahashi Satoshi について
Department of Infection Control and Laboratory Medicine, Sapporo Medical University School of Medicine, Sapporo, Japan について
Tamura Yutaka について
Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, Department of Health and Environmental Sciences, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Hokkaido, Japan について
Anaerobe (Web) について
日本 について
Clostridium difficile について
抄録等の続きを表示するにはログインが必要です。なお医療系文献の抄録につきましてはアカウント情報にて「医療系文献の抄録等表示の希望」を設定する必要があります。
Clostridioides difficile について
食肉 について
小売食品 について
リボタイプ014 について
トキシノタイプXIB について
野菜 について
食品の汚染 について
野菜とその加工品 について
食肉一般 について
微生物の生態 について
日本 について
小売 について
食品 について
野菜 について
食肉 について
分離株 について
流行 について
特性化 について