Pinto Rafael Henrique Holanda について
Extraction Laboratory, Post-graduate program in Food Science and Technology, Institute of Technology, Federal University of Para, Rua Augusto Correa S/N, Guama 66075-900, Belem, Para, Brazil について
Menezes Eduardo Gama Ortiz について
Extraction Laboratory, Post-graduate program in Food Science and Technology, Institute of Technology, Federal University of Para, Rua Augusto Correa S/N, Guama 66075-900, Belem, Para, Brazil について
Freitas Lucas Cantao について
Extraction Laboratory, Post-graduate program in Food Science and Technology, Institute of Technology, Federal University of Para, Rua Augusto Correa S/N, Guama 66075-900, Belem, Para, Brazil について
Andrade Eloisa Helena de Aguiar について
Adolpho Ducke Laboratory, Post-graduate Program in Biotechnology and Biodiversity, Museu Paraense Emilio Goeldi, Av. Perimetral, 1900, 66077-530, Belem, Para, Brazil について
Ribeiro-Costa Roseane Maria について
Laboratoy of Pharmaceutical Nanotechnology, Federal University of Para, Rua Augusto Correa S/N, Guama 66075-900, Belem, Para, Brazil について
Silva Junior Jose Otavio Carrera について
Laboratory R&D Pharmaceutical and Cosmetic, Federal University of Para, Rua Augusto Correa S/N, Guama 66075-900, Belem, Para, Brazil について
Carvalho Junior Raul Nunes について
Extraction Laboratory, Post-graduate program in Food Science and Technology, Institute of Technology, Federal University of Para, Rua Augusto Correa S/N, Guama 66075-900, Belem, Para, Brazil について
Journal of Supercritical Fluids について
価格決定 について
熱安定性 について
脂肪酸 について
食品工業 について
生理活性因子 について
機能性食品 について
等温線 について
超臨界 について
熱挙動 について
アマゾン について
機能性食品 について
超臨界CO_2 について
生理活性化合物 について
Uxi について
油 について
超臨界 について
グローバル について
収率 について
等温線 について
脂肪酸 について
プロファイル について
熱安定性 について