Wahyuni S について
Khaeruni A について
Department of Plant Protection, Faculty of Agriculture, Halu Oleo University, Kendari, Indonesia. について
Faradilla R H F について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Halu Oleo University, Kendari, Indonesia. について
Departmen of Aquatic Product Technology, Faculty of Fisheries and Marine Science, Halu Oleo University, Kendari, Indonesia. について
Dewi N D P について
Department of Chemistry, Faculty of Math and Natural Science, Halu Oleo University, Kendari, Indonesia. について
Zikira S について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Halu Oleo University, Kendari, Indonesia. について
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science について
粉体 について
発酵過程 について
小麦粉 について
FTIR分光法 について
水溶性 について
粘度 について
化学的性質 について
乳酸菌 について
膨潤 について
酸性度 について
相互作用 について
澱粉 について
三次元 について
分離株 について
物理化学的性質 について
微生物代謝産物の生産 について
野菜とその加工品 について
乳酸菌 について
発酵プロセス について
白 について
Dioscorea について
物理化学的特性 について