Zhao Di について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Xu Yajing について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Gu Tianyue について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Wang Huaiyang について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Yin Yantao について
Department of Food Science, Aarhus University, Denmark について
Sheng Bulei について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Li Yuting について
Engineering Research Center of Health Food Design & Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, China について
Nian Yingqun について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Wang Cong について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Li Chunbao について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing, MOA; Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Jiang Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University, P. R. China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
酵素 について
牛肉 について
基質 について
消化性 について
消化 について
苦味 について
タンパク質分解 について
相互作用 について
加水分解 について
ブロメライン について
生存率 について
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ペプチド について
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研究 について