Cao Xiaohuang について
Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, Guangdong Ocean University, Zhanjiang, China について
Cao Xiaohuang について
Guangxi Talent Highland of Preservation and Deep Processing Research in Fruit and Vegetable, Hezhou University, Hezhou, China について
Islam Md. Nahidul について
Department of Food Science, Aarhus University, Aarslev, Denmark について
Zhong Saiyi について
Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, Guangdong Ocean University, Zhanjiang, China について
Pan Xinxiang について
Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, Guangdong Ocean University, Zhanjiang, China について
Song Mubo について
Guangxi Talent Highland of Preservation and Deep Processing Research in Fruit and Vegetable, Hezhou University, Hezhou, China について
Shang Feifei について
Guangxi Talent Highland of Preservation and Deep Processing Research in Fruit and Vegetable, Hezhou University, Hezhou, China について
Nie Hui について
Guangxi Talent Highland of Preservation and Deep Processing Research in Fruit and Vegetable, Hezhou University, Hezhou, China について
Xu Wanxiu について
College of Food and Technology, Zhejiang Normal University, Jinhua, China について
Duan Zhenhua について
Guangxi Talent Highland of Preservation and Deep Processing Research in Fruit and Vegetable, Hezhou University, Hezhou, China について
Journal of Food Biochemistry について
ビタミン について
果物 について
硬度 について
剪断応力 について
蒸留水 について
氷晶 について
品質 について
フェノール類 について
酸化防止剤 について
乾燥速度 について
シェルフライフ について
製品品質 について
栄養素 について
超音波 について
水温 について
果実とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
超音波 について
支援 について
高温空気 について
レイシ について
果実 について
乾燥動力学 について
酸化防止剤 について
物理化学的性質 について