Sawano Shoko について
Department of Food and Life Science, School of Life and Environmental Science, Azabu University, Sagamihara, Japan について
Sawano Shoko について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Baba Kento について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Sonoda Yuka について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Wakamatsu Jun-ichiro について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Tomonaga Shozo について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Tomonaga Shozo について
Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kyoto, Japan について
Furuse Mitsuhiro について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Sato Yusuke について
Department of Agrobiology and Bioresources, Utsunomiya University, Utsunomiya, Japan について
Tatsumi Ryuichi について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Ikeuchi Yoshihide について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Mizunoya Wataru について
Department of Bioresource Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, Fukuoka, Japan について
Mizunoya Wataru について
Department of Animal Science and Biotechnology, School of Veterinary Medicine, Azabu University, Sagamihara, Japan について
European Journal of Nutrition について
牛肉 について
骨格筋 について
タンパク質合成 について
分化 について
ラット について
リン酸化 について
筋芽細胞 について
筋管 について
ウェスタンブロット法 について
サプリメント について
筋細胞 について
C2C12細胞 について
抽出物 について
Erk1/2 について
骨格筋細胞 について
蛋白質・ペプチド・アミノ酸の代謝と栄養 について
牛肉 について
抽出物 について
補給 について
C2C12細胞 について
筋芽細胞 について
増殖 について
筋管 について
成長 について
促進 について