Qin Yifan について
School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou, Jiangsu Province 215123, China について
Xiao Jie について
School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou, Jiangsu Province 215123, China について
Wang Yong について
Nutrition & Health Research Institute, COFCO Corporation, Beijing Key Laboratory of Nutrition & Heath and Food Safety, Beijing 102209, China について
Dong Zhizhong について
Nutrition & Health Research Institute, COFCO Corporation, Beijing Key Laboratory of Nutrition & Heath and Food Safety, Beijing 102209, China について
Dong Zhizhong について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing, Jiangsu 210023, China について
Woo Meng Wai について
Department of Chemical and Materials Engineering, Faculty of Engineering, The University of Auckland, Auckland 1142, New Zealand について
Chen Xiao Dong について
School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou, Jiangsu Province 215123, China について
Chemical Engineering Science について
粘度 について
インスリン について
低血糖症 について
食物繊維 について
機能性食品 について
胃排出能 について
グアーガム について
ヘキソース について
アルドース について
グアルゴム について
血糖値 について
シームレス について
水溶性食物繊維 について
ヒトの健康 について
反応工学,反応速度論 について
反応操作(単位反応) について
蛋白質・ペプチド一般 について
可溶性食物繊維 について
血糖低下 について
探索 について
予測 について
モデリング について
シミュレーション について