Wang Xiaolin について
Department of Physical and Chemical Testing, Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Wang Shufan について
Dongying Center for Disease Control and Prevention, Dongying, People’s Republic of China について
Li Fenghua について
Department of Physical and Chemical Testing, Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Li Renpeng について
Department of Physical and Chemical Testing, Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Zhu Jing について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Qufu Normal University, Qufu, People’s Republic of China について
Chen Jindong について
Department of Physical and Chemical Testing, Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Department of Physical and Chemical Testing, Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Jiang Dafeng について
Department of Physical and Chemical Testing, Shandong Center for Food Safety Risk Assessment, Shandong Center for Disease Control and Prevention, Jinan, People’s Republic of China について
Food Control について
芳香族縮合炭化水素 について
食品分析 について
高速液体クロマトグラフィー について
安全基準 について
定量分析 について
穀類 について
ヨーロッパ について
生地 について
欧州連合 について
発癌性 について
食品安全性 について
汚染物質 について
一日摂取量 について
子供 について
ハザード について
摂食曝露 について
多環芳香族炭化水素 について
定量分析 について
食事曝露 について
ヒト健康リスク評価 について
HPLC-FLD について
食品の汚染 について
その他の汚染原因物質 について
中国 について
山東省 について
多環芳香族炭化水素 について
曝露評価 について