Koren Daniel について
Department of Brewing and Distilling, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, Budapest, Hungary について
Hegyesne Vecseri Beata について
Department of Brewing and Distilling, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, Budapest, Hungary について
Kun-Farkas Gabriella について
Department of Brewing and Distilling, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, Budapest, Hungary について
Urbin Agnes について
Department of Mechatronics, Optics and Mechanical Engineering Informatics, Faculty of Mechanical Engineering, Budapest University of Technology and Economics, Budapest, Hungary について
Nyitrai Akos について
Department of Postharvest Science and Sensory Evaluation, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, Budapest, Hungary について
Sipos Laszlo について
Department of Postharvest Science and Sensory Evaluation, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, Budapest, Hungary について
Journal of Food Science & Technology について
消費者 について
スペクトル について
吸光度 について
果物 について
ヨーロッパ について
色差 について
果実飲料 について
色空間 について
視覚 について
ビール について
条約 について
飲料 について
多波長 について
透過スペクトル について
ビール について
透過スペクトル について
色 について
CIE1976L*A*B*色空間 について
色差 について
果実とその加工品 について