Wang Ling について
Sericultural & Agri-Food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, P R China について
Wen Ming について
Sericultural & Agri-Food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, P R China について
Chen Feiping について
Sericultural & Agri-Food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, P R China について
Luo Zheng について
Sericultural & Agri-Food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, P R China について
Yin Juan について
Sericultural & Agri-Food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, P R China について
Chen Yulong について
Sericultural & Agri-Food Research Institute Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, P R China について
Huang Hua について
Key Laboratory of Plant Resources Conservation and Sustainable Utilization, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Guangzhou 510650, P R China について
Huang Hua について
Provincial Key Laboratory for Fruits and Vegetables Storage Processing and Quality Safety, Agricultural Product Processing Institute, Hunan Academy of Agricultural Sciences, Changsha 410125, China について
Postharvest Biology and Technology について
リグニン について
キャベツ について
セルロース について
酵素 について
生合成 について
過酸化水素 について
タンパク質 について
ヘミセルロース について
開花 について
ペルオキシダーゼ について
酸素過多 について
酸化ストレス について
プロテオーム について
ラッカーゼ について
中国の開花キャベツ について
高酸素大気包装(HOAP) について
過酸化水素(H2O2) について
幹の木化 について
酸化ストレス関連蛋白質 について
花き・花木 について
植物の生化学 について
遺伝子発現 について
野菜とその加工品 について
高酸素 について
大気 について
包装 について
中国 について
開花 について
キャベツ について
酸化ストレス について
蛋白質 について
蓄積 について
調節 について
H2O2 について