Stessl Beatrix について
Unit of Food Microbiology, Institute of Food Safety, Food Technology and Veterinary Public Health, Department of Farm Animal and Public Health in Veterinary Medicine, University of Veterinary Medicine, 1210 Vienna, Austria について
Szakmary-Braendle Kati について
Unit of Food Microbiology, Institute of Food Safety, Food Technology and Veterinary Public Health, Department of Farm Animal and Public Health in Veterinary Medicine, University of Veterinary Medicine, 1210 Vienna, Austria について
Vorberg Ulrike について
Unit of Food Microbiology, Institute of Food Safety, Food Technology and Veterinary Public Health, Department of Farm Animal and Public Health in Veterinary Medicine, University of Veterinary Medicine, 1210 Vienna, Austria について
Vorberg Ulrike について
REWE International AG, Industriezentrum NOE-Sued, Strasse 3, Objekt 16, A-2355 Wiener Neudorf, Austria について
Schoder Dagmar について
Unit of Food Microbiology, Institute of Food Safety, Food Technology and Veterinary Public Health, Department of Farm Animal and Public Health in Veterinary Medicine, University of Veterinary Medicine, 1210 Vienna, Austria について
Wagner Martin について
Unit of Food Microbiology, Institute of Food Safety, Food Technology and Veterinary Public Health, Department of Farm Animal and Public Health in Veterinary Medicine, University of Veterinary Medicine, 1210 Vienna, Austria について
Wagner Martin について
Austrian Competence Center for Feed and Food Quality, Safety and Innovation, Technopark C, 3430 Tulln, Austria について
International Journal of Food Microbiology について
食肉加工 について
フローラ について
排水 について
衛生 について
食品 について
再構成 について
リステリア菌 について
血清 について
パルスフィールドゲル電気泳動 について
弾性 について
時間分析 について
基準線 について
食品汚染 について
食品加工 について
次亜塩素酸塩 について
食品安全性 について
リステリア菌 について
食品加工環境 について
フロアドレーン について
遺伝子タイピング について
食品の汚染 について
食肉加工 について
工場 について
再構築 について
拡張 について
床 について
ドレーン について
リステリア菌 について
集団構造 について
時間分析 について