Zhang Yan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J... について
Zheng Zhaojun について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J... について
Liu Chunhuan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J... について
Liu Yuanfa について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in J... について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
消費者 について
脂質 について
初乳 について
スフィンゴミエリン について
乳脂肪 について
乳汁分泌 について
ヒト について
リン脂質 について
山羊乳 について
高分解能 について
長鎖 について
タンデム質量分析 について
ステロール について
脂環式アルコール について
泌乳期 について
脂質組成 について
羊,山羊 について
食品の化学・栄養価 について
食品の分析 について
コレステロール について
泌乳 について
段階 について
ヤギ について
乳脂肪 について
脂質 について
プロファイリング について
微細 について
構造特性 について