Ismail Muhammad Heikal について
Department of Chemical and Environmental Engineering, Faculty of Engineering, UPM Serdang, Serdang, Malaysia について
Khan Khursheed Alam について
Rajmata Vijyaraje Scindia Krishi Vishwavidyalaya (RVSKVV), Gwalior, India について
Ngadisih Ngadisih について
Department of Agricultural and Biosystems Engineering, Faculty of Agricultural Technology, Universitas Gadjah Mada, Yogyakarta, Indonesia について
Irie Mami について
Department of International Agricultural Development, Faculty of International Agriculture and Food Studies, Tokyo University of Agriculture, Setagaya City, Tokyo, Japan について
Ong Sze Pheng について
Department of Chemical and Environmental Engineering, Faculty of Science and Engineering, University of Nottingham Malaysia, Semenyih, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Hii Ching Lik について
Department of Chemical and Environmental Engineering, Faculty of Science and Engineering, University of Nottingham Malaysia, Semenyih, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Law Chung Lim について
Department of Chemical and Environmental Engineering, Faculty of Science and Engineering, University of Nottingham Malaysia, Semenyih, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Journal of Food Processing and Preservation について
拡散係数 について
効率化 について
食品 について
被覆 について
前処理 について
食品加工 について
相乗作用 について
乾式法 について
ヒートポンプ について
乾燥速度 について
落下速度 について
熱風乾燥 について
米麺 について
乾燥の動力学 について
乾燥温度 について
食品の乾燥 について
野菜とその加工品 について
米麺 について
乾燥動力学 について
段階 について
落下速度 について