Zou Jian について
College of Food and Biological Engineering, Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou 450000, China について
Xu Meijuan について
College of Food and Biological Engineering, Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou 450000, China について
Wen Lingrong について
Key Laboratory of Plant Resource Conservation and Sustainable Utilization, Key Laboratory of Post-Harvest Handling of Fruits, Ministry of Agriculture, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Guangzhou 510650, China について
Yang Bao について
Key Laboratory of Plant Resource Conservation and Sustainable Utilization, Key Laboratory of Post-Harvest Handling of Fruits, Ministry of Agriculture, South China Botanical Garden, Chinese Academy of Sciences, Guangzhou 510650, China について
Carbohydrate Polymers について
NMR【磁気共鳴】 について
食品 について
アミロペクチン について
澱粉 について
結晶度 について
短範囲規則度 について
塊茎 について
ヤマノイモ について
休眠 について
二重螺旋 について
顆粒 について
成長段階 について
物理化学的性質 について
難消化性澱粉 について
アミロース含量 について
多糖類 について
中国 について
ヤマノイモ について
Dioscorea について
天然澱粉 について
難消化性澱粉 について
物理化学的性質 について