Min Dedong について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Li Fujun について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Cui Xixi について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Zhou Jingxiang について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Li Jiaozhuo について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Shu Pan について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Zhang Xinhua について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Zhang Xinhua について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University (BTBU), Beijing 100048, PR China について
Li Xiaoan について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Meng Demei について
Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education of China, College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, PR China について
Guo Yanyin について
School of Agricultural Engineering and Food Science, Shandong University of Technology, Zibo 255049, Shandong, PR China について
Li Jian について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology & Business University (BTBU), Beijing 100048, PR China について
Food Chemistry について
フェニルアラニンアンモニアリアーゼ について
転写因子 について
キチナーゼ について
遺伝子 について
Botrytis cinerea について
警報装置 について
トマト について
酵素活性度 について
果物 について
遺伝子発現 について
フラボノイド について
病原体 について
オレフィン化合物 について
脂環式ケトン について
ケトエステル について
フェノール酸 について
グリコアルカロイド について
MYC2転写因子 について
ジャスモン酸メチル について
トマト果実 について
疾患抵抗性 について
野菜とその加工品 について
ジャスモン酸メチル について
Botrytis について
ジャスモン酸メチル について
誘導 について
トマト について
果実 について
抵抗性 について