Xu Ling について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Ning Xibin について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Ning Xibin について
Shanghai Engineering Research Center of Aquatic-Product Processing & Preservation, Shanghai, China について
Ning Xibin について
Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Aquatic Product on Storage and Preservation (Shanghai), Ministry of Agriculture, Shanghai, China について
Ning Xibin について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Shanghai, China について
Ning Xibin について
National Experimental Teaching Demonstration Center for Food Science and Engineering (Shanghai Ocean University), Shanghai, China について
Chai Haiyi について
Shanghai Nuodi Biotechnology Co., Ltd, Shanghai, People’s Republic of China について
Fei Guoqin について
Shanghai Nuodi Biotechnology Co., Ltd, Shanghai, People’s Republic of China について
Journal of Food Measurement and Characterization について
発酵液 について
桿菌属 について
黄色ぶどう球菌 について
不稔 について
応答曲面法 について
接種剤 について
成長促進 について
コバルト60 について
細菌 について
寒天 について
コロニー について
カタラーゼ について
食品 について
最適化 について
媒質 について
コバルト60照射 について
適用性 について
異常コロニー数 について
Bacillus firmus について
カタラーゼ活性 について
最適化 について
微生物検査法 について
食品の汚染 について
培地 について
評価 について
Bacillus について
カタラーゼ について
最適化 について