Liu Yingli について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing) Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, C... について
Mao Huijia について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing) Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, C... について
Hu Chuanqin について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing) Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, C... について
Tron Thierry について
Author Tron is with Aix Marseille Universite, Centrale Marseille, CNRS, iSm2 UMR 7313, Marseille, 13397, France について
Lin Junfang について
College of Food Science & Institute of Food Biotechnology, South China Agriculture University, Guangzhou, 510640, China について
Wang Jing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing) Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, C... について
Sun Baoguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing) Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, C... について
Journal of Food Science について
水素結合 について
計算機シミュレーション について
ドッキング について
酵素 について
アフラトキシン について
酵母菌属 について
Saccharomyces cerevisiae について
ホウロクタケ属 について
生物分解 について
スクリーニング について
アミノ酸残基 について
疎水性相互作用 について
in vitro実験 について
ラッカーゼ について
ドッキングシミュレーション について
アフラトキシン について
分解性 について
in vitroアッセイ について
ラッカーゼ について
分子ドッキング について
Saccharomyces cerevisiae について
微生物起原の毒性 について
食品の化学・栄養価 について
食品の汚染 について
Saccharomyces について
組換え について
ラッカーゼ について
アフラトキシン について
分子ドッキング について
研究 について
分解 について