Gao Liang について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, PR China について
Cheng Xinyi について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, PR China について
Yu Xuwei について
School of Digital Media, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, PR China について
Wang Xiaosan について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, PR China について
Jin Qingzhe について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, PR China について
Wang Xingguo について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, PR China について
Food Bioscience について
最適化 について
酵素 について
脂質 について
リパーゼ について
調製粉乳 について
人乳 について
最適条件 について
脂肪酸 について
脂肪代替物 について
無溶媒反応 について
酸分解 について
パームステアリン について
1-オレオイル-2-パルミトイル-3-リノレオイルグリセロール について
酸分解 について
NS40086リパーゼ について
人乳脂肪代替物 について
sn-2パルミチン酸 について
食用油脂,マーガリン について
二段階法 について
リパーゼ について
仲介 について