Medina Sonia について
Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, University Campus of Espinardo, Spain について
Dominguez-Perles Raul について
Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, University Campus of Espinardo, Spain について
Aunon David について
Department of Food Technology and Nutrition, Molecular Recognition and Encapsulation (REM) Group, Universidad Catolica de Murcia, UCAM, Spain について
Moine Esperance について
Institut des Biomolecules Max Mousseron (IBMM), UMR 5247, CNRS, University of Montpellier, ENSCM, Faculty of Pharmacy, France について
Durand Thierry について
Institut des Biomolecules Max Mousseron (IBMM), UMR 5247, CNRS, University of Montpellier, ENSCM, Faculty of Pharmacy, France について
Crauste Celine について
Institut des Biomolecules Max Mousseron (IBMM), UMR 5247, CNRS, University of Montpellier, ENSCM, Faculty of Pharmacy, France について
Ferreres Federico について
Department of Food Technology and Nutrition, Molecular Recognition and Encapsulation (REM) Group, Universidad Catolica de Murcia, UCAM, Spain について
Gil-Izquierdo Angel について
Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, University Campus of Espinardo, Spain について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
食品 について
脂肪酸 について
オリーブ油 について
食品分析 について
マーガリン について
亜麻仁油 について
細胞毒性 について
高速液体クロマトグラフィー について
ターゲティング について
エレクトロスプレイイオン化 について
クリーンアップ法 について
四重極質量分析 について
脂肪酸エステル について
エキストラバージンオリーブ油 について
食品マトリックス について
ヒドロキシチロソール について
リポフェノール について
脂肪酸 について
質量分析 について
油性食品 について
細胞毒性 について
食品の化学・栄養価 について
食用油脂,マーガリン について
ヒドロキシチロソール について
標的化 について
ヒドロキシチロソール について
強化 について
マトリックス について
脂肪酸 について
分析法 について
細胞毒性 について
評価 について