Shao Linya について
International Joint Research Laboratory for Lipid Nutrition and Safety, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Song Huiyu について
International Joint Research Laboratory for Lipid Nutrition and Safety, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
International Joint Research Laboratory for Lipid Nutrition and Safety, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Huang Jianhua について
International Joint Research Laboratory for Lipid Nutrition and Safety, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Jin Qingzhe について
International Joint Research Laboratory for Lipid Nutrition and Safety, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Wang Xingguo について
International Joint Research Laboratory for Lipid Nutrition and Safety, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
International Journal of Food Science and Technology について
酸化 について
熱処理 について
化学反応 について
トリグリセリド について
亜麻仁油 について
単量体 について
極性分子 について
二量体 について
オリゴマ について
異性体 について
加熱温度 について
順相 について
昇温 について
遊離脂肪酸 について
トランス脂肪酸 について
熱処理 について
亜麻仁油 について
極性化合物 について
トランス脂肪酸 について
α-リノレン酸 について
食用油脂,マーガリン について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
亜麻仁油 について
α-リノレン酸 について
極性 について
異性体 について
相関 について