Singhal Somya について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Rasane Prasad について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Rasane Prasad について
Department of Dairy Science and Food Technology, Banaras Hindu University, Varanasi, Uttar Pradesh, India について
Singh Jyoti について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Kaur Sawinder について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Kumar Vikas について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Dhawan Kajal について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Gurumayum Sushma について
Department of Basic Engineering and Applied Sciences, College of Agricultural Engineering and Post-Harvest Technology, Central Agricultural University, Ranipool, Sikkim, India について
Kaur Navneet について
School of Engineering Technology and Applied Science, Centennial College, Toronto, Ontario, Canada について
Gupta Neeru について
Lalit Mohan Sharma Government Post-Graduation College, HNB Gharwal University, Rishikesh, Uttarakhand, India について
Kaur Damanpreet について
Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Phagwara, Punjab, India について
Journal of Food Process Engineering について
塩化ナトリウム について
カタラーゼ について
栄養素 について
マイクロ波 について
ブランチング について
酵素 について
最適化 について
フラボノイド について
不活性化 について
前処理 について
きのこ について
加工条件 について
マッシュルーム について
塩化カルシウム について
フライイング について
食品の乾燥 について
果実とその加工品 について
ボタン について
マッシュルーム について
生体 について
化学成分 について