Hao Shuai について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Liu Yuanpu について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhao Lei について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhang Jiawen について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Wu Tingting について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Sun Baoguo について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Wang Chengtao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Annals of Microbiology について
大腸菌 について
加水分解 について
生合成 について
遺伝子 について
酵素活性度 について
色素 について
セルラーゼ について
Aspergillus について
Aspergillus niger について
クローン について
シグナルペプチド について
野生型 について
β-グルコシダーゼ について
アミノ酸置換 について
遺伝子配列 について
Aspergillus niger について
酵素活性 について
クチナシ色素 について
原核生物発現 について
酵素一般 について
Escherichia について
Aspergillus について
活性 について
β-グルコシダーゼ について
発現 について
Gardenia について
調製 について
応用 について