Li Mengmeng について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Zhao Hui について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Wu Jiayan について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Wang Liwen について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Wang Liwen について
Centre for Food Research and Innovation, Department of Wine, Food and Molecular Bioscience, Lincoln University, New Zealand について
Wang Juan について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Hubei Key Laboratory of Economic Forest Germplasm Improvement and Resources, Huanggang Normal University, Hubei, China について
Liu Shuangqing について
Department of Laboratory Test, Second Hospital of Tianjin Medical University, China について
Wang Meiyan について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Guan Wenqiang について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Liu Jianfu について
Tianjin Key Laboratory of Food and Biotechnology, School of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce, China について
Ho Chi-Tang について
Centre for Food Research and Innovation, Department of Wine, Food and Molecular Bioscience, Lincoln University, New Zealand について
Li Shiming について
Hubei Key Laboratory of Economic Forest Germplasm Improvement and Resources, Huanggang Normal University, Hubei, China について
Li Shiming について
Department of Food Science, Rutgers University, New Jersey, United States について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
食品 について
アスパラギン酸アミノトランスフェラーゼ について
アラニンアミノトランスフェラーゼ について
毒素 について
コンカナバリンA について
インターフェロンγ について
ターゲティング について
肝障害 について
in vitro実験 について
アポトーシス について
ハーブ について
肝細胞 について
炎症性サイトカイン について
急性肝不全 について
ノビレチン について
急性肝障害 について
アポトーシス について
NF-κB について
JNK について
植物の生化学 について
細胞生理一般 について
ノビレチン について
肝細胞 について
c-Jun について
N末端 について
キナーゼ について
JNK について
誘発 について
アポトーシス について
標的化 について
肝臓 について
傷害 について