Zhu Yuxia について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhu Yuxia について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Ren Xiaopu について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Ren Xiaopu について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Bao Yingjie について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Bao Yingjie について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Li Shun について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Li Shun について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Peng Zengqi について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Peng Zengqi について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Zhang Yawei について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhang Yawei について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Zhou Guanghong について
College of Food Science and Technology, National Center of Meat Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhou Guanghong について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing, China について
Journal of Colloid and Interface Science について
低温 について
乳濁液 について
界面 について
乳化剤 について
パルプ について
蛍光顕微鏡 について
クリーム について
ネットワーク について
多糖類 について
三次元 について
ゲル について
レオロジー について
共焦点レーザ顕微鏡 について
乳化 について
走査電子顕微鏡 について
コロイド化学一般 について
ナス について
Solanum について
水中油 について
エマルション について
乳化 について