Yao Yijun について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Yao Yijun について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Jiangsu, People’s Republic of China について
Xu Feiran について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Ju Xingrong について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Ju Xingrong について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Jiangsu, People’s Republic of China について
Li Zhifang について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Jiangsu, People’s Republic of China について
Wang Lifeng について
College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Jiangsu, People’s Republic of China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
質量分析 について
メチル化 について
トリグリセリド について
アラニンアミノトランスフェラーゼ について
消化 について
代謝産物 について
多価フェノール について
アップレギュレーション について
共培養 について
HepG2細胞 について
Caco2細胞 について
不飽和脂肪酸 について
オレフィン化合物 について
ケトン について
酸素複素環化合物 について
フラボノイド について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
抽出物 について
mRNA発現 について
ソバからのポリフェノール抽出物 について
in vitro消化 について
共培養モデル について
腸管吸収 について
脂質低下効果 について
食品の化学・栄養価 について
細胞生理一般 について
植物の生化学 について
Caco-2 について
HepG2 について
共培養 について
モデル について
消化 について
ソバ について
ポリフェノール について
抽出物 について
脂質 について
腸管輸送 について