Tryfinopoulou Paschalitsa について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, School of Food and Nutritional Sciences, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, Athens 11855, Greece について
Chourdaki Antonia について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, School of Food and Nutritional Sciences, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, Athens 11855, Greece について
Nychas George-John E. について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, School of Food and Nutritional Sciences, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, Athens 11855, Greece について
Panagou Efstathios Z. について
Laboratory of Microbiology and Biotechnology of Foods, Department of Food Science and Human Nutrition, School of Food and Nutritional Sciences, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, Athens 11855, Greece について
International Journal of Food Microbiology について
Aspergillus について
Rhodotorula について
固体培地 について
検出限界 について
コロニー について
滅菌 について
ブドウ について
酵母菌属 について
毒素 について
酵母 について
ぶどう酒 について
Saccharomyces cerevisiae について
相互作用 について
肉汁 について
共培養 について
Aspergillus carbonarius について
Saccharomyces cerevisiae について
オクラトキシンA について
相互作用 について
酵母 について
食品の汚染 について
ぶどう酒 について
Aspergillus について
増殖 について
オクラトキシンA について
競合 について
酵母 について