Li Jingjing について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Li Jingjing について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Yang Mingyuan について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Yang Mingyuan について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Lu Chenyang について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Lu Chenyang について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Han Jiaojiao について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Han Jiaojiao について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Tang Shasha について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Tang Shasha について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Zhou Jun について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Zhou Jun について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Ming Tinghong について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Ming Tinghong について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Wang Zaijie Jim について
Department of Biopharmaceutical Sciences, University of Illinois, Chicago, IL, 60612, USA について
Su Xiurong について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Su Xiurong について
School of Marine Science, Ningbo University, Ningbo, 315000, China について
Molecular Nutrition & Food Research について
骨粗鬆症 について
緩和現象 について
消炎作用 について
ヒト について
粉体 について
グルココルチコイド について
細菌 について
mRNA について
腸内微生物 について
炎症性サイトカイン について
NFκB について
骨吸収 について
骨形成 について
骨密度 について
GC-MS分析 について
グルココルチコイド誘発骨粗鬆症 について
腸内細菌叢 について
短鎖脂肪酸 について
シグナル伝達経路 について
マグロ骨粉末 について
免疫反応一般 について
マグロ について
骨粉末 について
NF-κB について
Wnt について
βカテニン について
シグナル伝達経路 について
調節 について
腸 について
Microbiota について
組成 について
代謝 について
グルココルチコイド について
誘発 について
骨粗鬆症 について