Zhao Jin について
State Key Laboratory for Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Zhao Jin について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
State Key Laboratory for Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Dang Yali について
State Key Laboratory for Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Dang Yali について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Cao Jinxuan について
State Key Laboratory for Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Cao Jinxuan について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Sun Yangying について
State Key Laboratory for Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Sun Yangying について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Pan Daodong について
State Key Laboratory for Quality and Safety of Agro-products, Ningbo University, Ningbo, China について
Pan Daodong について
Key Laboratory of Animal Protein Food Processing Technology of Zhejiang Province, College of Food and Pharmaceutical Sciences, Ningbo University, Ningbo, China について
Pan Daodong について
National R&D Center for Freshwater Fish Processing, Jiangxi Normal University, Nanchang, China について
Journal of Food Biochemistry について
キレート化 について
品質 について
賦形剤 について
ジスルフィド結合 について
ヒドロキシルラジカル について
ペースト について
食品 について
タンパク質 について
β構造 について
二次構造 について
酵素的分解 について
捕獲 について
酸化防止 について
ガチョウ について
タンパク質加水分解物 について
食品の化学・栄養価 について
植物の生化学 について
ガチョウ について
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蛋白質 について
酵素加水分解 について
抗酸化活性 について
超音波処理 について