Li Minghe について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Li Minghe について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Li Minghe について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Guo Xiaodan について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Guo Xiaodan について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Guo Xiaodan について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Chen Yajing について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Chen Yajing について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Chen Yajing について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Zhang Ke について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Zhang Ke について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Zhang Ke について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Bai Qiao について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Bai Qiao について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Bai Qiao について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Gao Zhenpeng について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Gao Zhenpeng について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Gao Zhenpeng について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Long Fangyu について
College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China について
Long Fangyu について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China について
Long Fangyu について
National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China について
Journal of Food Processing and Preservation について
超音波 について
加工時間 について
分散分析 について
野菜 について
塩酸 について
硫酸塩 について
果汁 について
純度 について
植物成長調整剤 について
栽培 について
ジュース飲料 について
分解物 について
キウイフルーツ について
除去効率 について
TOF-MS について
果実飲料,加工飲料 について
音波処理 について
ホルクロルフェヌロン について
分解 について