Guan Nannan について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, China について
He Xiaowei について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, China について
Wang Shaokang について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, China について
Wang Shaokang について
Sino-Singapore International Research Institute, China について
Liu Feitong について
H&H Group Global Research and Technology Center, China について
Huang Qiang について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, China について
Huang Qiang について
Sino-Singapore International Research Institute, China について
Huang Qiang について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), China について
Fu Xiong について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, China について
Fu Xiong について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), China について
Chen Tingting について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, China について
Chen Tingting について
Department of Biochemistry and Microbiology, Rutgers University, New Jersey, United States について
Zhang Bin について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, China について
Zhang Bin について
Sino-Singapore International Research Institute, China について
Zhang Bin について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
in vitro実験 について
パルス について
多糖類 について
ヒト について
ミクロフローラ について
酵素的分解 について
発酵 について
微生物 について
相組成 について
食品 について
細菌 について
細胞壁 について
子葉 について
代謝産物 について
結腸 について
パルス子葉細胞 について
細胞壁の触知 について
発酵速度 について
短鎖脂肪酸 について
腸内細菌叢 について
食品の化学・栄養価 について
発酵食品一般 について
野菜とその加工品 について
パルス について
細胞壁 について
完全性 について
糞便 について
発酵速度 について
Microbiota について
組成 について
調節 について