Wei Huawei について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Wei Huawei について
College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei, China について
Chai Songlin について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Chai Songlin について
College of Horticulture and Gardening, Yangtze University, Jingzhou, China について
Key Laboratory for Quality Improvement of Agricultural Products of Zhejiang Province, College of Agriculture and Food Science, Zhejiang A & F University, Lin’an, Zhejiang, China について
Pan Luzhao について
College of Horticulture and Gardening, Yangtze University, Jingzhou, China について
Cheng Yuan について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Ruan Meiying について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Ye Qingjing について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Wang Rongqing について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Yao Zhuping について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Zhou Guozhi について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Chen Yougen について
College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei, China について
Wan Hongjian について
State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-Products, Institute of Vegetables, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Wan Hongjian について
China-Australia Research Centre for Crop Improvement, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, China について
Plant Growth Regulation について
加水分解 について
アミノ酸 について
遺伝子 について
液胞 について
細胞壁 について
トマト について
植物成長 について
系統発生 について
インベルターゼ について
遺伝子重複 について
イントロン について
ヘキソース について
アルドース について
ケトース について
パラロガス遺伝子 について
遺伝子ファミリー について
進化パターン について
表現 について
機能的分岐 について
遺伝子重複 について
インベルターゼ について
トマト について
植物成長調整剤 について
遺伝子発現 について
Solanum について
インベルターゼ について
遺伝子ファミリー について
進化 について
発現 について
洞察 について