Reitelseder Soren について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Reitelseder Soren について
Department of Biomedical Sciences, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
Tranberg Britt について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Agergaard Jakob について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Dideriksen Kasper について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Hojfeldt Grith について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Merry Marie Emily について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Storm Adam C. について
Department of Animal Science, Aarhus University Foulum, Aarhus University, Aarhus, Denmark について
Poulsen Kristian R. について
Arla Foods Ingredients Group P/S, Nr. Vium, Denmark について
Hansen Erik T. について
DC Ingredients, Copenhagen, Denmark について
van Hall Gerrit について
Department of Biomedical Sciences, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
van Hall Gerrit について
Clinical Metabolomics Core Facility, Clinical Biochemistry, Rigshospitalet について
Lund Peter について
Department of Animal Science, Aarhus University Foulum, Aarhus University, Aarhus, Denmark について
Holm Lars について
Institute of Sports Medicine Copenhagen, Department of Orthopedic Surgery M, Bispebjerg Hospital, Copenhagen, Denmark について
Holm Lars について
Department of Biomedical Sciences, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen, Copenhagen, Denmark について
Holm Lars について
School of Sport, Exercise and Rehabilitation Sciences, University of Birmingham, Birmingham, UK について
Clinical Nutrition について
血漿 について
牛乳 について
アミノ酸 について
カゼイン について
消化 について
タンパク質 について
タンパク質合成 について
ホエー について
ヒト について
アベイラビリティ について
挽肉 について
ホエータンパク質 について
芳香族化合物 について
第一アミン について
加水分解物 について
食品マトリックス について
ホエー について
カゼイン について
食肉 について
蛋白質加水分解物 について
消化 について
アミノ酸 について
蛋白質・ペプチド・アミノ酸の代謝と栄養 について
フェニルアラニン について
牛乳 について
食肉 について
フェニルアラニン について
安定同位体標識 について
食餌 について
蛋白質 について
アミノ酸 について
アベイラビリティ について
研究 について
ヒト について
実験 について
応用 について