Naseri Alireza について
Research Group for Bioactives - Analysis and Applications, Division of Food Technology, National Food Institute, Technical University of Denmark (DTU Food), DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark について
Marinho Goncalo S. について
Research Group for Bioactives - Analysis and Applications, Division of Food Technology, National Food Institute, Technical University of Denmark (DTU Food), DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark について
Holdt Susan L. について
Research Group for Bioactives - Analysis and Applications, Division of Food Technology, National Food Institute, Technical University of Denmark (DTU Food), DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark について
Bartela Josephina M. について
Research Group for Bioactives - Analysis and Applications, Division of Food Technology, National Food Institute, Technical University of Denmark (DTU Food), DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark について
Jacobsen Charlotte について
Research Group for Bioactives - Analysis and Applications, Division of Food Technology, National Food Institute, Technical University of Denmark (DTU Food), DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark について
Algal Research について
最適化 について
窒素 について
酵素 について
セルラーゼ について
タンパク質 について
紅藻類 について
必須アミノ酸 について
海藻 について
キャラクタリゼーション について
LC-MS分析 について
Palmaria について
アルカラーゼ について
アルカリ抽出 について
蛋白質抽出 について
Palmaria palmata について
紅藻類 について
プロテアーゼ について
キシラナーゼ について
セルラーゼ について
NAC について
アルカリ抽出 について
食品蛋白質 について
紅藻 について
Palmaria について
蛋白質 について
酵素 について
支援 について
特性化 について