Zheng Liyou について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, ... について
Jin Jun について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, ... について
Karrar Emad について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, ... について
Xie Liangliang について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, ... について
Huang Jianhua について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, ... について
Chang Ming について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, ... について
Wang Xingguo について
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Zhang Hui について
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Jin Qingzhe について
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European Journal of Lipid Science and Technology について
ビタミンE について
酸化防止 について
帯板 について
相関係数 について
過酸化物 について
オーブン について
食品モデル について
化学分析 について
とうもろこし油 について
フェノール類 について
酸素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
ポリエン について
抗酸化剤 について
抗酸化能 について
抗酸化活性 について
細胞抗酸化活性(CAA)アッセイ について
化学分析 について
精製コーントリグリセリド について
RancimatとSchaalオーブン試験 について
トコトリエノールとγ-トコフェロール について
食用油脂,マーガリン について
化学分析 について
酸化防止活性 について
評価 について
ストリップ について
コーン油 について
アッセイ について