Song Zunyang について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Qin Jiajia について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Yao Yulin について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Lai Xiuhua について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Zheng Wang について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Chen Weixin について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Zhu Xiaoyang について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Li Xueping について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-Bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong, 510642, China について
Postharvest Biology and Technology について
生合成 について
アミノ酸 について
アミノ糖 について
RNA【核酸】 について
遺伝子 について
果物 について
植物ホルモン について
澱粉 について
バナナ について
糖質代謝 について
果肉 について
果皮 について
遺伝子発現 について
細胞情報伝達 について
定量的PCR法 について
Fenjiaoバナナ について
1-MCP について
成熟障害 について
トランスクリプトーム解析 について
クロロフィル分解 について
遺伝子発現 について
果実とその加工品 について
トランスクリプトーム解析 について
MCP について
バナナ について
果実 について
果皮 について
緑 について
障害 について
調節 について
因子 について