Kang Chang Ho について
Division of Applied Life Sciences (BK21+) and Plant Molecular Biology and Biotechnology Research Center (PMBBRC), Gyeongsang National University, Jinju, 52828, Republic of Korea について
Yoon Eun Kyung について
Department of Agricultural Biotechnology, National Institute of Agricultural Sciences (NAS), Rural Development Administration (RDA), Jeonju, 54874, Republic of Korea について
Muthusamy Muthusamy について
Department of Agricultural Biotechnology, National Institute of Agricultural Sciences (NAS), Rural Development Administration (RDA), Jeonju, 54874, Republic of Korea について
Kim Jin A. について
Department of Agricultural Biotechnology, National Institute of Agricultural Sciences (NAS), Rural Development Administration (RDA), Jeonju, 54874, Republic of Korea について
Jeong Mi-Jeong について
Department of Agricultural Biotechnology, National Institute of Agricultural Sciences (NAS), Rural Development Administration (RDA), Jeonju, 54874, Republic of Korea について
Lee Soo In について
Department of Agricultural Biotechnology, National Institute of Agricultural Sciences (NAS), Rural Development Administration (RDA), Jeonju, 54874, Republic of Korea について
Scientia Horticulturae について
栽培 について
野菜 について
活性酸素 について
青色光 について
ヒト について
ハクサイ について
もやし について
発光ダイオード について
東南アジア について
光照射 について
農作物 について
生合成 について
品質 について
遺伝子 について
実生 について
ハクサイ について
アスコルビン酸(ASA) について
発光ダイオード(LED) について
青色光 について
抗酸化剤 について
発生,成長,分化 について
青色LED について
光照射 について
ハクサイ について
実生 について
活性酸素種 について
蓄積 について
L-アスコルビン酸 について
含量 について
増強 について