Iqbal Aamir について
College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, China について
Murtaza Ayesha について
College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, China について
Marszalek Krystian について
Department of Fruit and Vegetable Product Technology, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Warsaw, Poland について
Iqbal M Amjed について
Institute of Agricultural and Resource Economics, University of Agriculture Faisalabad, Faisalabad, Pakistan について
Chughtai Muhammad F J について
Department of Food Science & Technology, Khwaja Fareed University of Engineering and Information Technology, Rahim Yar Khan, Pakistan について
Hu Wanfeng について
College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, China について
Barba Francisco J について
Nutrition and Food Science Area, Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy, Universitat de Valencia, Valencia, Spain について
Bi Jinfeng について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Beijing, China について
Liu Xuan について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), Beijing, China について
Xu Xiaoyun について
College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, China について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
果物 について
円偏光二色性 について
ジュース飲料 について
蛍光分析 について
スペクトル について
酵素 について
超音波 について
青方偏移 について
二次構造 について
立体配座 について
タンパク質 について
凝集 について
褐変 について
三次構造 について
野菜 について
ポリフェノールオキシダーゼ(PPO) について
超音波処理 について
活動と構造関係 について
凝集 について
青方偏移 について
不活性化機構 について
酵素一般 について
食品の化学・栄養価 について
果実とその加工品 について
音波処理 について
キンカン について
ジュース について
ポリフェノールオキシダーゼ について
不活性化 について