Du Xiping について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Du Xiping について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering, Xiamen, Fujian 361021, China について
Du Xiping について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian 361021, China について
Du Xiping について
Key Laboratory of Systemic Utilization and In-depth Processing of Economic Seaweed, Xiamen Southern Ocean Technology Center of China, Xiamen, Fujian 361021, China について
Wang Xin について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Yan Xing について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Yang Yuanfan について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Yang Yuanfan について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering, Xiamen, Fujian 361021, China について
Yang Yuanfan について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian 361021, China について
Yang Yuanfan について
Key Laboratory of Systemic Utilization and In-depth Processing of Economic Seaweed, Xiamen Southern Ocean Technology Center of China, Xiamen, Fujian 361021, China について
Li Zhipeng について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Li Zhipeng について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering, Xiamen, Fujian 361021, China について
Li Zhipeng について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian 361021, China について
Li Zhipeng について
Key Laboratory of Systemic Utilization and In-depth Processing of Economic Seaweed, Xiamen Southern Ocean Technology Center of China, Xiamen, Fujian 361021, China について
Jiang Zedong について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Jiang Zedong について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering, Xiamen, Fujian 361021, China について
Jiang Zedong について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian 361021, China について
Jiang Zedong について
Key Laboratory of Systemic Utilization and In-depth Processing of Economic Seaweed, Xiamen Southern Ocean Technology Center of China, Xiamen, Fujian 361021, China について
College of Food and Biological Engineering, Jimei University, Xiamen, Fujian 361021, China について
Fujian Provincial Key Laboratory of Food Microbiology and Enzyme Engineering, Xiamen, Fujian 361021, China について
Research Center of Food Biotechnology of Xiamen City, Xiamen, Fujian 361021, China について
Key Laboratory of Systemic Utilization and In-depth Processing of Economic Seaweed, Xiamen Southern Ocean Technology Center of China, Xiamen, Fujian 361021, China について
Journal of Functional Foods について
酵素 について
基質 について
血糖降下作用 について
酵素阻害剤 について
副作用 について
グルコシダーゼ について
速度論 について
二次構造 について
酸化防止 について
低血糖症 について
2型糖尿病 について
α-グルコシダーゼ について
血糖指数 について
分子ドッキング について
ドッキングシミュレーション について
オールトランスアスタキサンチン について
α-グルコシダーゼ について
低血糖効果 について
ドッキングシミュレーション について
2型糖尿病 について
酵素一般 について
植物の生化学 について
α-グルコシダーゼ について
阻害 について
ALL について
アスタキサンチン について
血糖降下作用 について