Danielski Gabriela Maia について
Laboratory of Agrifood Food Research and Inovation (LAPIAgro), Graduate Program in Animal Science, School of Life Sciences, Pontificia Universidade Catolica do Parana, Imaculada Conceicao, 1155, 80215-901 Curitiba, Brazil について
Danielski Gabriela Maia について
Laboratory of Food Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), University of Liege, Avenue de Cureghem 10, 4000 Liege, Belgium について
Imazaki Pedro Henrique について
Laboratory of Food Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), University of Liege, Avenue de Cureghem 10, 4000 Liege, Belgium について
Andrade Cavalari Caroline Maria de について
Laboratory of Agrifood Food Research and Inovation (LAPIAgro), Graduate Program in Animal Science, School of Life Sciences, Pontificia Universidade Catolica do Parana, Imaculada Conceicao, 1155, 80215-901 Curitiba, Brazil について
Daube Georges について
Laboratory of Food Microbiology, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), University of Liege, Avenue de Cureghem 10, 4000 Liege, Belgium について
Clinquart Antoine について
Laboratory of Food Technology, Faculty of Veterinary Medicine, Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), University of Liege, Avenue de Cureghem 10, 4000 Liege, Belgium について
Macedo Renata Ernlund Freitas de について
Laboratory of Agrifood Food Research and Inovation (LAPIAgro), Graduate Program in Animal Science, School of Life Sciences, Pontificia Universidade Catolica do Parana, Imaculada Conceicao, 1155, 80215-901 Curitiba, Brazil について
Meat Science について
生体防御 について
in vitro実験 について
乳酸菌 について
冷蔵 について
大腸菌O157 について
物理化学 について
共培養 について
肉製品 について
Listeria について
寒天 について
サルモネラ属 について
調理 について
リステリア菌 について
グラム陰性菌 について
Carnobacterium maltaromaticum について
肉製品 について
調理 について
ハム について
生物 について
培養 について
Carnobacterium について