Chi Nguyen Thi Quynh について
Division of Health and Social Services, Graduate Course of Health and Social Work, Kanagawa University of Human Services Graduate School, Kanagawa, Japan について
Lan Nguyen Thi Huong について
Nutrition and Food Safety Department, Institute for Preventive Medicine and Public Health, Hanoi Medical University, Hanoi, Vietnam について
Lan Nguyen Thi Huong について
Nutrition and Dietetics Department, Saint Paul Hospital, Hanoi, Vietnam について
Toyama Kenji について
Division of Health and Social Services, Graduate Course of Health and Social Work, Kanagawa University of Human Services Graduate School, Kanagawa, Japan について
Toyama Kenji について
Department of Clinical Nutrition, School of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health and Social Work, Kanagawa University of Human Services, Kanagawa, Japan について
Mukai Yuuka について
Division of Health and Social Services, Graduate Course of Health and Social Work, Kanagawa University of Human Services Graduate School, Kanagawa, Japan について
Mukai Yuuka について
Department of Food Hygiene and Function, School of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health and Social Work, Kanagawa University of Human Services, Kanagawa, Japan について
Journal of Food Safety について
微生物 について
細菌 について
大腸菌 について
厨房 について
微生物検査 について
ベトナム社会主義共和国 について
大腸菌群 について
調理器具 について
食品安全性 について
調理食品 について
建築設備 について
設備 について
厨房設備 について
器具 について
衛生管理 について
食品の汚染 について
食品衛生一般 について
日本 について
病院 について
厨房 について
ベトナム について
微生物検査 について